Made in Belgium, by De Strijker

In 1974 besliste Frans De Strijker een eigen zaak op te richten genaamd “De Strijker”, gespecialiseerd in het vervaardigen en plaatsen van garagepoorten op maat.

Tijdens de beginjaren werkte Frans alleen, maar enige poos later kon het bedrijf rekenen op twee extra arbeiders. De werkplaats bevond zich in de garage van Frans’ woning te Essenbeek.

In 1978 trad Anny Meganck toe als meewerkend echtgenoot om de administratie en werkplaats mee op te volgen.

Na vele jaren werd de werkplaats te klein om de machines te kunnen blijven huisvesten. Een nieuw atelier werd opgericht in Saintes (Sint-Renelde). Het bureel bleef te Essenbeek, maar de werkplaats kreeg een nieuwe locatie.

In 1997 vervoegde Kristof, zoon van Frans en Anny, het bedrijf en werd er een kleine toonzaal voorzien te Essenbeek om de klanten beter te kunnen bedienen.

Om extra werk aan te kunnen en performantere machines te kunnen plaatsen werd in 1999 een bijkomend atelier naast de bestaande werkplaats. Ook nieuwe burelen werden voorzien te Saintes terwijl de toonzaal in Essenbeek werd uitgebreid. Want ook Krista, dochter van Frans en Anny, kwam het team vervoegen.

Er werd steeds bewust gekozen om met een klein team verder te blijven werken, en ook in ons machinepark wordt er continu ruimte gemaakt voor verbeterde producten.

Dankzij de blijvende groei, diende De Strijker te herlocaliseren in 2008. Er werd een volledig nieuwe werkplaats gebouwd in de industriezone Fabelta, te Tubize (Tubeke). Het atelier werd ingericht volgens de laatste noden van het bedrijf, wat het mogelijk maakte ons te blijven innoveren en zelf te vervaardigen.

Ook de toonzaal verhuisde mee naar Tubize, zodat de klanten bij het uitkiezen van hun garagepoort vaststellen dat ze voor een product kiezen “made in Belgium, by De Strijker”!

Met ons klein, hecht en professioneel team zijn we fier op dit label en zijn we helemaal klaar om in de toekomst mooie en nieuwe projecten te realiseren.

Gespecialiseerd in vakmanschap

Bij De Strijker heerst een klein, hecht en gemotiveerd team waardoor we steeds kort op de bal kunnen spelen met de klant en een geschikte oplossing kunnen aanbieden op maat.

We nemen alles in eigen handen, van A tot Z! Onze onafhankelijkheid zorgt dat we zeer klantspecifiek kunnen communiceren. Jij komt bij ons dus op de eerste plaats!

We denken altijd mee met jou als klant en zijn flexibel en altijd gemakkelijk bereikbaar.

Ons team bestaat uit experten binnen elk hun eigen vakgebied. Zo kunnen wij ten allen tijde kwaliteit blijven bieden en ons innoveren en verbeteren waar mogelijk.

Ons beter leren kennen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

 

CONTACTEER ONS