Sectionaalpoorten

Een sectionaal garagepoort is een elektrische poort die naar boven openschuift (verticaal). De poort gaat open en toe, met slechts één “push on the button”. Door hun duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen worden ze aan de vier zijden degelijk afgedicht. Bij dit type poort geniet je dus van een uitstekende isolatie.

Gespecialiseerd maatwerk

De Strijker is gespecialiseerd in het vervaardigen van sectionaalpoorten op maat. In onze werkplaats worden tal van onderdelen zelf ontworpen én gemaakt. We garanderen jou dan ook niets anders dan topkwaliteit!

Kies uit een gamma van meer dan 9 soorten panelen in alle mogelijke kleuren (RAL of op staal) of met folie bekleed.

De residentiële sectionaalpoorten zijn in kit afhaalbaar voor de professionele klant.

Interesse? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte!

CONTACTEER ONS

Waarom kiezen voor een sectionaalpoort?

  1. Het kozijn wordt bij ons steeds mee gelakt, wat voordelig is bij geringe inbouwafmetingen. Afwerkingskokers zijn hier niet nodig.
  2. Er zijn tal van extra opties mogelijk, zoals: een ingewerkte deur, een aparte deur, ingewerkte ramen (standaard gelakt of inox, standaard modellen of “specials”), verluchtingsroosters, kattenluiken etc.
  3. De poort opent verticaal en ligt plaatsbesparend onder het plafond.
  4. Wij maken deze poorten helemaal op maat! Zo ontvang je een uniek product die voldoet aan jouw wensen en aangepast aan jouw poortopening.

Schade aan je poort of een herstelling nodig?

 

DE STRIJKER TO THE RESCUE!